Hasta silme işlemi yanlış kayıt ettiğiniz, artık listelenmesini istemediğiniz hastalarının kaydını sonlandırmak için kullanılan bir işlemdir.

Öncelikle hastalar sayfasından arama kısmını kullanarak silmek istediğimiz hastamızı bulmamız gerekiyor.

Hastanızı bulduktan sonra profiline gelmeden listelenen alandan işlemler bölümünde bulunan üç nokta işaretine tıklamanız gerekiyor.

Tıkladığınızda küçük bir pencere açılacaktır. Açılan pencere içinden sil yazısına tıkladığınızda hastayı silmek istediğinizi onaylamanız gereken bir pencere daha açılacaktır bu alandan "Evet, hastayı sil!" butonuna tıkladığınızda hasta silinecektir.

NOT:Eğer hasta silme izniniz bulunmuyorsa bu ekranda sil gözükmeyecektir.

Konu hakkında detaylı bilgi almak için sağ alt kısımda bulunan canlı destek butonuna tıklayarak ekibimizden destek alabilirsiniz.

Aradığınız yanıtı buldunuz mu?